Hitta rätt fönsterputsning till rätt pris

Få erbjudanden från flera firmor. Spara tid och pengar.

Få erbjudanden på fönsterputsning från flera firmor

Fyll i formuläret och få offerter på fönsterputsning. Helt kostnadsfritt och utan bindning.

Att anlita fönsterputsning är bekvämt särskilt för dig som har många fönster. Speciellt om din bostad har flera våningar och det är svårt att komma åt fönstrena från utsidan. Och beroende på vilken typ av fönster du har kan det dessutom vara svårt att själv rengöra dem.

Istället för att krångla med att försöka tvätta fönstrena själv kan du enkelt få offerter på fönsterputsning genom att fylla i formuläret på den här sidan.

Då får du snabbt erbjudanden från flera lokala firmor som hjälper dig med fönsterputsningen.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Ta 2 minuter och beskriv ditt ärende.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 firmor. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj firma. Välj sedan enkelt den fönsterputsfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få erbjudanden nu


Vanliga frågor om fönsterputsning

Varför anlita fönsterputsning?

Fönsterputsning är både ett bekvämt och säkert sätt att få rena fönster. Du slipper anstränga dig och riskerar inte att drabbas av en fallolycka. Det kan även vara svårt att tvätta fönstrena lika väl som professionella fönsterputsare.

Vad kostar fönsterputsning?

Hur mycket fönsterputsning kostar beror på flera faktorer och det är svårt att ange ett exakt pris, men något förenklat kan man säga att du efter rutavdrag får betala:

  • Cirka 500–800 kr för en lägenhet med 10 fönster.
  • Omkring 1000–1500 kr för en enplansvilla med 20 fönster.
  • Närmare 2000 kr för ett tvåvåningshus med 30 fönster.

Läs mer om kostnaden för fönsterputsning här.

Hur ofta bör jag putsa mina fönster?

Det rekommenderas att du putsar fönstrena åtminstone 1–2 gånger per år, både utvändigt och invändigt.

Bor du nära bilväg i storstaden blir dina fönster smutsigare snabbare än om du bor utanför staden. De blir även smutsigare om du bor på bottenplan än om du bor högt upp.

Många väljer att putsa fönstren på våren och hösten. På våren kommer solen fram och fönsterfläckarna gör sig tydliga, och fönstrena blir extra smutsiga efter sandsopning som brukar ske under våren. På hösten kan du passa på att putsa fönstren tillsammans med en storstädning inför julen och innan det blir frost utomhus.

Få offerter nu

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter från upp till 3 firmor. Välj det bästa erbjudandet du får och njut av ett rent hem.

Fyll i formuläret