Om Städa.se

Städa.se är en gratis offerttjänst som hjälper dig att hitta rätt städfirma, så att du får både tid och pengar över till annat.

Att städa hemmet är tråkigt och jobbigt. Men det behöver göras.

Att anlita en städfirma är smart och bekvämt. Då slipper du det tråkiga, slitiga och tidskrävande jobbet som en städning innebär.

Genom att jämföra städfirmor kan du dessutom hitta riktigt bra städhjälp för ett bra pris. Och det är just därför Städa.se finns.

Vi hjälper dig att jämföra och hitta städfirmor i ditt område. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret, berätta vad du vill ha hjälp med och slå dig till ro. Det tar inte längre tid än ett par minuter och du förbinder dig aldrig till någonting.

När du har fyllt i formuläret skickar vi din förfrågan vidare till de olika firmorna. Upp till tre av dem kontaktar dig sedan.

Städfirmorna vet att de konkurrerar med varandra om dig som kund, och därför kommer de att erbjuda dig sina bästa priser. Du kan alltid tacka nej till de erbjudanden du får och det kostar dig aldrig någonting att använda Städa.se.

Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge, Danmark och Spanien

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fem år i rad

Driver över 20 offerttjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

Lång erfarenhet

Städa.se drivs av företaget Nettbureau som är en av Skandinaviens ledande producenter av jämförelse- och anbudstjänster. Vi har lång erfarenhet av marknaden för vardagsnära produkter och har genom åren hjälpt tusentals människor till bättre avtal på el, lån, försäkringar och bredband. Vi erbjuder dessutom liknande lösningar för bland annat flytthjälp, larm, värmepumpar och mäklare.

Läs mer om Nettbureau och våra tjänster på Nettbureau.se.

Kundservice

Vanliga frågor och svar om Städa.se hittar du här: Kundservice och kontakt.

Om dina personuppgifter

För att använda vår tjänst måste du lämna ifrån dig personlig information i formuläret. För oss är det av allra största vikt att du känner dig trygg med det och att du litar på att vi inte använder informationen till något annat än att ge dig hjälp med din städning. Läs gärna vår dataskyddspolicy.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige
Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.