Få erbjudanden på flyttstädning

Jämför offerter. Spara tid och pengar.

Flyttstädning: Få offerter från flera städfirmor

Dags att flytta? Få hjälp med flyttstädningen. Fyll i formuläret för att hitta den bästa och billigaste städfirman nära dig.

En flyttstädning är mer omfattande än en vanlig städning. Det brukar därför också vara den tråkigaste delen när du ska flytta.

Många väljer därför att leja bort flyttstädningen. Då blir flytten inte bara roligare, utan den blir också bekvämare och sparar dig tid.

Om du låter en städfirma sköta flyttstädningen åt dig ser du också till att den utförs på rätt sätt, så att du klarar städbesiktningen utan problem.

Genom att ta in och jämföra offerter från flera städfirmor kan du hitta en riktigt bra städfirma som erbjuder flyttstädning ill ett bra pris. Det gör du genom att fylla i formuläret på den här sidan.

Få offerter på flyttstädning

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv din bostad lite kort.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 städfirmor som är verksamma i ditt område. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting när du fyller i formuläret.

Rutavdrag för flyttstäd

Kom ihåg: Flyttstädning är avdragsgillt och ger rätt till rutavdrag. Det innebär att du kan göra avdrag på upp till 50 % av arbetskostnaden, men högst 75 000 kr per person och år. Du kan också få rutavdrag för andra flyttjänster, som flytthjälp och magasinering.

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på flyttstädning från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka flyttstädning nu