Få bra erbjudanden på garagestädning

Jämför flera städfirmor. Spara tid och pengar.

Jämför flera erbjudanden på garagestädning

Få garaget städat nu. Jämför offerter från flera städfirmor och välj den som passar era behov och er budget bäst.

Ett välstädat garage bidrar till trivsel, trygghet och renare inomhusmiljöer. Genom att anlita en städfirma som regelbundet utför garagestädning upprätthåller din bostadsrättsförening eller ditt företag hög standard i fastigheten.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 företag som kan utföra garagestädning. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan enkelt den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få erbjudanden på garagestädning nu

Garagestädning – att tänka på

Ett garage är utsatt för kraftig nedsmutsning när partiklar från trafiken dras in med bilarna. Det kan bli ordentligt nedsmutsat om det inte rengörs regelbundet, och det handlar inte bara om betonggolvet. Ventilationstrummor, ledstänger och avsatser bör också rengöras.

Ett rent garage är psykologiskt mycket viktigt för trivseln i föreningen och för de eventuella företag som har kontor i fastigheten. Dessutom dras mindre damm och smuts in i lägenheter och trapphus.

Hur går garagestädning till?

Seriös garagestädning innebär att huvuddelen av smutsen tas upp med maskin. Att sopa och spola ett garage riskerar att sätta igen avloppen och det kan spridas smuts över parkerade bilar.

Förutom att åtgärda parkeringsplatser och körbanor bör städfirmorna regelbundet även rengöra refuger, ventilationsrör, skyltar, väggar, armaturer med mera.

Hur ofta ska man ha garagestädning?

Detta bör du rådgöra med städfirmorna om, men det är stor skillnad på årstiderna. Vintertid är garagen utsatta för mycket väta, grus och damm, vilket lätt leder till att avloppen sätter igen om man inte regelbundet håller efter med professionell garagestädning. Sommartid behövs det inte lika mycket städning.

Diskutera behoven med städfirmorna. De kan uppskatta hur ofta städning behövs baserat på erfarenhet. Faktorer som spelar in är även hur stort garaget är, hur mycket bilar som rör sig i utrymmet och om andra fordon än de som körs av boende har tillträde.

Vem sköter garagestädning?

När det kommer till garagestädning fungerar det inte att städa med vanliga städredskap eller nöja sig med att spola garaget, eftersom avloppen då kommer att sätta igen. Man behöver utbildad personal med rätt typ av maskiner.

För att hitta den bästa och billigaste städfirman bör du alltid jämföra flera erbjudanden. Genom att använda Städa.se får du de bästa offerterna från 3 seriösa städfirmor. Välj den som passar er bäst!

Jämför städfirmor nu

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på garagestädning från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka garagestädning nu

check icon

Spara tid.

Lägg inte mer tid på att leta. Låt städfirmorna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar.

Städfirmorna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Få erbjudanden nu!