Få flera erbjudanden på golvvård

Hitta rätt firma. Spara tid och pengar.

Ge dina golv en proffsig uppfräschning

Regelbunden golvvård ger både nytt liv till rummen och golv som håller längre. Hitta den bästa bästa städfirman som kan utföra jobbet med Städa.se

Dammsugare och mopp räcker inte i längden. För att hålla golven riktigt fina krävs professionella insatser såsom tvättning, boning och vaxning. På Städa.se jämför du tre bra golvvårdare nära dig och kan välja den som ger dig det bästa erbjudandet.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 företag som kan utföra golvvård. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan enkelt den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få erbjudanden på golvvård nu

Golvvård – att tänka på

Att komma in i ett rum med nypolerade eller nytvättade golv är som att komma in i ett rum med nyputsade fönster; det uppstår en ny lyster och skänker ett mycket fräschare intryck. Det här resultatet uppstår vare sig det handlar om laminatgolvet i köket, heltäckningsmattan i sovrummet eller parketten i vardagsrummet.

Ett golv som underhållsbehandlas är dessutom mer lättstädat och ger mindre risk för allergier. Regelbunden golvvård lönar sig därför även i bostaden.

Hur går det till?

Seriös golvvård innebär att man tar hjälp av olika typer av maskiner och specialverktyg. Vad för golvvård som utförs beror på vilket golv det är:

  • Heltäckningsmattor – tvättning
  • Trägolv – oljning, boning eller slipning och lackning
  • Plast- och linoleumgolv – renskurning, vaxning, polering
  • Klinker – skurning

De flesta städfirmor har en miljöprofil och använder sig idag av så lite kemikalier som möjligt. Professionella golvvårdsmaskiner gör dessutom rent och glansigt utan allt för mycket tillsatta medel.

Hur ofta ska man utföra golvvård?

Det beror förstås helt på vilket slitage du har av golvet, men också vad du har för ideal. Att bona trägolvet en gång om året garanterar maximal lyster och dessutom lång livslängd. Att fräscha upp samtliga golv i bostaden istället för att lägga nytt sparar både pengar och miljö.

De städfirmor som är anslutna till Städa.se har lång erfarenhet av golvvård. Rådgör med dem och jämför deras råd för att hitta rätt frekvens och typ av golvvård.

Vem utför golvvård?

I längden räcker vanliga städredskap inte till. Ett golv måste vårdas och fräschas upp regelbundet och man behöver utbildad personal med rätt typ av maskiner för detta jobb. De flesta större städfirmor har ett brett utbud av golvvård. Det finns också företag som specialiserat sig på vissa typer av golvvård, till exempel slipning, i vissa fall i samarbete med städfirman.

För att hitta den bästa och billigaste golvvårdsfirman bör du alltid jämföra flera erbjudanden. Genom att använda Städa.se får du de bästa offerterna på golvvård från 3 seriösa städfirmor nära dig. Välj den som passar er bäst!

Jämför städfirmor nu

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på golvvård från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka golvvård nu