Få flera erbjudanden på golvvård till företaget

Hitta rätt städfirma. Spara tid och pengar.

Jämför erbjudanden på golvvård

Regelbunden golvvård ger både nytt liv till arbetsplatsen och golv som håller längre. Hitta den bästa bästa städfirman som kan utföra jobbet med Städa.se

Golvvård går inte att åstadkomma med dammsugare och mopp, det krävs specialmaskiner och professionella städfirmor. På Städa.se jämför du tre bra golvvårdare nära dig och kan välja den som ger dig det bästa erbjudandet.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 företag som kan utföra golvvård. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan enkelt den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få erbjudanden på golvvård nu

Golvvård – att tänka på

Att komma in i ett rum med nypolerade eller nytvättade golv är som att komma in i ett rum med nyputsade fönster; det uppstår en ny lyster och skänker ett mycket fräschare intryck. Det här resultatet uppstår vare sig det handlar om ett betonggolv i en butik eller en heltäckningsmatta på ett kontor.

Ett rent golv är dessutom mer lättstädat och ger mindre risk för allergier. Regelbunden golvvård är därför en självklarhet på arbetsplatsen.

Hur går det till?

Seriös golvvård innebär att man tar hjälp av olika typer av maskiner. Ofta sker därför golvvården när huvuddelen av personalen inte är på arbetsplatsen. Vad för golvvård som utförs beror på vilket golv det är:

  • Heltäckningsmattor – tvättning
  • Betonggolv – slipning, polering
  • Trägolv – oljning, hårdvaxning eller lackning
  • Plast- och linoleumgolv – renskurning, vaxning, polering

De flesta städfirmor har en miljöprofil och använder sig idag av så lite kemikalier som möjligt. Professionella golvvårdsmaskiner gör dessutom rent och glansigt utan allt för mycket tillsatta medel.

Hur ofta ska man ha golvvård?

Det beror förstås helt på vilket slitage du har av golvet, men helt klart är att även i det lugnaste kontor kommer grus, smuts och spillt kaffe att ta ut sin rätt. En utgångspunkt är därför att genomföra golvvård en gång om året. I exempelvis butiker kan det behöva göras oftare.

De städfirmor som är anslutna till Städa.se har lång erfarenhet av golvvård. Rådgör med dem och jämför deras råd för att hitta rätt frekvens på din golvvård.

Vem sköter golvvård?

I längden räcker vanliga städredskap inte till. Ett golv måste vårdas och fräschas upp regelbundet och man behöver utbildad personal med rätt typ av maskiner för detta jobb.

För att hitta den bästa och billigaste golvvårdsfirman bör du alltid jämföra flera erbjudanden. Genom att använda Städa.se får du de bästa offerterna på golvvård från 3 seriösa städfirmor nära dig. Välj den som passar er bäst!

Jämför städfirmor nu

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på golvvård från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka golvvård nu

check icon

Spara tid.

Lägg inte mer tid på att leta. Låt städfirmorna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar.

Städfirmorna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Få erbjudanden nu!