Få erbjudanden på grovstädning

Jämför offerter. Spara tid och pengar.

Få offerter på grovstädning från flera städfirmor

Fyll i formuläret för att få offerter från upp till 3 städfirmor. Jämför deras priser och välj den bästa städfirman för din grovstädning. Snabbt, enkelt och gratis.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Välj vilket arbete du har utfört och vad du vill ska ingå i städningen.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 städfirmor som är verksamma i ditt område. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting när du fyller i formuläret.

Få offerter på grovstädning

Vad är grovstädning?

Med grovstädning avser man oftast ett moment i byggstädning där man utför en grundlig städning för att rengöra ett renoverat eller nybyggt utrymme. Därför används det ofta även synonymt med byggstädning.

I vissa fall används grovstädning synonymt med storstädning. Besök den här sidan istället om du behöver storstädning.

När man talar om en byggstädning brukar man dela upp den i etapperna grovstädning och finstädning.

Grovstädningen är den grundligare städningen som utförs under och/eller efter byggarbetet, så att bygget kan besiktigas. Då brukar man ta bort damm och smuts, gips, spån, kartong, färgrester, tejp och andra byggrester. Eventuellt skräp brukar även forslas bort.

Finstädningen utförs efter att byggarbetet är färdigt och är mer omfattande, så att det renoverade eller nybyggda utrymmet kan tas i bruk. Här brukar man dammsuga och våttorka golv samt rengöra ytor, kök och toalett.

Vissa städfirmor inkluderar både grov- och finstädning när de erbjuder byggstädning. Andra utför mer omfattande grovstädningar och erbjuder inte finstädningar. Därför är det bra att du frågar städfirmorna om vad just de inkluderar i sin städning.

När du fyller i formuläret på den här sidan får du välja vad du vill ha inkluderat i din grovstädning. Din förfrågan matchas sedan med upp till 3 städfirmor som erbjuder dessa städtjänster.

Få offerter nu

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter från upp till 3 firmor. Välj det bästa erbjudandet du får och njut av ett rent hem.

Fyll i formuläret