Få flera erbjudanden på kontorsstädning

Hitta rätt städfirma. Spara tid och pengar.

Jämför erbjudanden på kontorsstädning

På Städa.se hittar du den rätta städfirman för era behov av kontorsstädning. Jämför städfirmornas bästa offerter och välj den som passar er bäst.

Kontorsstädning innebär att hålla lokaler där många människor samlas samtidigt rena och trevliga. Det handlar till exempel om att kontorets heltäckningsmattor ska se fräscha ut samtidigt som köket och toaletterna ska hållas felfria.

Regelbunden och högkvalitativ kontorsstädning kräver en professionell städfirma och du bör jämföra flera innan du bestämmer dig.

Få erbjudanden från flera städfirmor nu

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv vad du vill ha hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 städfirmor som är verksamma i ditt område. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting när du fyller i formuläret.

Vad ingår i kontorsstädning?

Ett kontor med många arbetsplatser och eventuella besökare utsätts för kraftig nedsmutsning. För att fortsätta vara en inbjudande och bra miljö för de människor som vistas där bör man se till att det städas regelbundet. Vissa har städning varje kväll efter arbetsdagens slut. För mindre kontor räcker det med städning en gång i veckan. Vissa större kontorsfastigheter har en kontinuerlig städning.

I en typisk kontorsstädning ingår:

  • Dammsugning
  • Moppning/våttorkning
  • Avtorkning ytor, lister, knappar etc.
  • Toalettstädning
  • Rengöring av eventuella kök

Fönsterputsning, rengöring av avloppsbrunnar och spisfläkt ingår normalt inte i en kontorsstädning. Detta kan dock beställas som en extratjänst av de flesta städfirmor. En lokalvårdare bör vara insatt i korrekt användning av kemtekniska produkter för olika arbetsuppgifter, samt även kunna hantera skur- och polermaskiner som gör arbetet smidigare.

Att tänka på när du ska välja kontorsstädning

Kontoret är en miljö där många människor tillbringar mycket tid. Då är det viktigt med kontinuerlig renhållning av hög kvalitet. Tänk därför på att en etablerad städfirma med flera anställda har större möjlighet att upprätthålla ett städschema om någon till exempel blir sjuk. Samtidigt är det viktigt med det personliga engagemanget. Att ha en och samma städare är mest praktiskt samt ger en grundläggande trygghet. Förtroende för städfirman är viktigt i en miljö med många stöldbegärliga saker.

En fast lokalvårdare kan bli en tillgång på till exempel en arbetsplats, eller så passar det bättre med lokalvårdare som städar efter stängning och inte blir en del av verksamheten. Det finns många möjligheter och du bör diskutera med flera städföretag för att hitta den lösning som bäst passar era behov.

Pris för kontorsstädning

Kostnaden för kontorsstädningen beror främst på hur stora ytor som ska städas, när städning ska ske och hur många toaletter det är. En typisk timkostnad för städning är drygt 300 kronor plus moms, men det kan variera. Om du har ett stort kontor och önskar städning varje kväll efter stängning får du med all sannolikhet punga ut med tiotusentals kronor i månaden. Det lilla kontoret med några anställda som nöjer sig med veckostädning kan komma undan med en tusenlapp eller två.

Det viktiga är att hämta in offerter från flera städfirmor. Då kan du jämföra vad som ingår i städningen och till vilket pris, för att sedan kunna göra ett bra val.

Få erbjudanden från flera städföretag

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på kontorsstädning från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka kontorsstädning nu

check icon

Spara tid.

Lägg inte mer tid på att leta. Låt städfirmorna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar.

Städfirmorna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Få erbjudanden nu!