Få bra erbjudanden på trappstädning

Jämför flera städfirmor. Spara tid och pengar.

Jämför erbjudanden på trappstädning

Få hjälp med trapphusstädningen. Jämför offerter från flera städfirmor och välj den som passar era behov och er budget bäst.

Ett välhållet trapphus bidrar till trivsel, trygghet och renare inomhusmiljöer. Genom att anlita en städfirma som regelbundet utför trappstädning håller din bostadsrättsförening eller ditt företag entréer, hissar och trappor rena.

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Beskriv snabbt och enkelt vad du behöver hjälp med.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 städfirmor. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan enkelt den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Få erbjudanden på trappstädning nu

Trappstädning – att tänka på

Ett trapphus fylls lätt av dammtussar, grus eller till och med lera. Det kan bli ordentligt grisigt om det inte rengörs regelbundet, och det handlar inte bara om trappstegen. Mattor, hissar, ledstänger och de trista skomärkena i trapphusväggen bör också åtgärdas.

Ett rent trapphus är psykologiskt mycket viktigt för trivseln i föreningen och för de eventuella företag som har kontor i fastigheten. Dessutom dras mindre damm och smuts in i lägenheterna och allergiska problem minskar.

Vad ska städas?

Fundera över vilka utrymmen som ska åtgärdas i samband med en trappstädning. Förrådsutrymmen, grovsoprum och källargångar blir också smutsiga och det kan vara värt att inkludera dessa i en trappstädning.

Seriösa städfirmor har en checklista att utgå ifrån så att städningen utförs på samma sätt varje gång. Här är några exempel på vad man åtgärdar i samband med trappstädning.

  • Trapporna – dammsugning och avtorkning av samtliga trappor och avsatser.
  • Lister och väggar – skrubbning och avtorkning. Lampknappar och dörrhantag torkas.
  • Fönster och speglar – putsas.
  • Entremattor – byts eller dammsugs/skakas.
  • Hiss – rengörs, våttorkas och putsas.

Hur ofta behövs trappstädning?

Det är en fråga som kan vara lite knepig. Under semestertider på sommaren kanske de få som använder trappen knappt drar in någon smuts alls. Samtidigt som en riktigt moddig vinterdag kan förvandla trapphuset till något som ser ut som en lekplats för ett dagis.

Diskutera behoven med städfirmorna. De kan uppskatta hur ofta städning behövs baserat på erfarenhet. Faktorer som spelar in är till exempel hur mycket folk som rör sig i trapphuset, vilket i sin tur beror på antal lägenheter, om hissen används och om andra personer än boende har tillträde.

Det kan även vara möjligt att komma överens om ett städschema där man till exempel trappstädar varje vecka under vinterhalvåret och bara varannan under sommarhalvåret.

Vem sköter trappstädning?

Portvakternas tid är förbi och det blir allt mindre vanligt att man delar på städjobbet inom en bostadsrättsförening. Professionella städfirmor gör jobbet mer effektivt och livet mer bekvämt i föreningen.

För att hitta den bästa och billigaste städfirman bör du alltid jämföra flera erbjudanden. Genom att använda Städa.se får du de bästa offerterna från 3 seriösa städfirmor. Välj den som passar er bäst!

Jämför städfirmor nu

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på trappstädning från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka trappstädning nu

check icon

Spara tid.

Lägg inte mer tid på att leta. Låt städfirmorna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar.

Städfirmorna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Få erbjudanden nu!