Ta hjälp med städningen inför visningen

Få erbjudanden från flera städfirmor. Spara tid och pengar.

Jämför erbjudanden på visningsstädning

Låt inte fläckar i hörnen och flammiga fönster skrämma bort spekulanter. Genom att ta in en visningsstädning avlastar du dig själv och ökar chansen till en lyckad försäljning.

Få saker är så stressiga som när du ska sälja din bostad. I samband med visning har du mycket att tänka på och för många är det tillräckligt ansträngande att tömma bostaden på överflödiga prylar inför en visning. Du kan bespara dig resten genom att låta en städfirma ta hand om visningsstädningen.

Genom att välja rätt städfirma sparar du även pengar. Städa.se är en gratistjänst som hjälper dig att hitta städfirmor i ditt område, så att du enkelt kan jämföra dem och välja den med det bästa erbjudandet.

Få erbjudanden på visningsstädning nu

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Ta 2 minuter och beskriv ditt ärende.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 städfirmor. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.

3. Välj städfirma. Välj sedan enkelt den städfirma du tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Den viktiga visningsstädningen

Att alla synliga ytor ska vara rena är mycket viktigt inför en visning som ska leda till ditt livs kanske största affär. En smutsig ugn ska inte påverka köpare som annars börjar fatta tycke för bostaden. Efter att ha bott länge i bostaden kan du ha blivit hemmablind så att du inte ser spindelväven i taket eller noterar de besvärande fläckarna i badrummet, men städarna som ska genomföra en visningsstädning går efter ett specifikt schema så att ditt hem blir optimalt.

Inför en visning brukar de flesta mäklare råda dig att ta undan det mest personliga. Man behöver inte ha barnens teckningar eller bilderna på gamla farmor till allmän beskådan. Däremot är det heller inte så lyckat att tömma hela bostaden och göra den kliniskt ren. Att känna att någon bor i rummen och att se hur möblerna står kan trigga egna bilder hos köparen och öka köplusten.

De kan hända att mäklaren samarbetar med en städfirma och den vägen erbjuder dig en visningsstädning. Tänk då på att det kan bli dyrt att inte jämföra kostnaden med andra städfirmor. Du bör alltid jämföra flera städfirmor innan du väljer en.

När du har fyllt i formuläret blir du kontaktad av upp till tre städföretag som åtar sig visningsstädningar. Kolla priset med dem, och glöm inte att också fråga vad som ingår. Be säljaren berätta vilken erfarenhet personalen har av visningsstädningar och känn efter om du får förtroende. Välj därefter den städfirma du bedömer är bäst för dina behov.

Visningsstädning vs. homestyling

Det är också möjligt att anlita en stylist för så kallad homestyling. Då kommer en specialiserad konsult hem till dig och maximerar hemmet för att det ska kännas optimalt för spekulanterna. Det kan då handla om allt från att ersätta hela möblemanget till att hitta rätt nyans på fruktskålen och väga av denna mot etiketten på vinflaskorna.

Givetvis ingår även städning i ett sådant paket, men homestyling eller homestaging brukar mest användas vid försäljning av exklusiva adresser. För de flesta brukar det kunna vara bättre att lägga de pengar en homestyling kostar på att renovera något som blivit eftersatt. En visningsstädning lönar sig dock alltid.

Hitta rätt städfirma

Fyll i formuläret och få kostnadsfria offerter på visningsstädning från upp till 3 städfirmor. Välj det bästa erbjudandet.

Boka visningsstädning nu

check icon

Spara tid.

Lägg inte mer tid på att leta. Låt städfirmorna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar.

Städfirmorna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Få erbjudanden nu!